CONTEST: GADIS PALING COMEL.





Wooooooooooooo….ika jumpa contest lg..hehehe..nk join! nk join! bg menghilangkan kesengalan di jiwa, ika dengan ini mengisytiharkan ika akan join contest nie..noktah!
SYARAT-SYARAT ::
  1. terbuka kepada gadis-gadis sahaja sebab lelaki tidaklah comel.mereka kachak dan macho sahaja. hak hak hak.
  2. perlu lah menjadi followers saya yang comel dahulu. *psst..kalau nak LIKES fanpage saya sekali pun ok what. thehehe...:)
  3. letak sekeping sahaja gambar anda SENDIRI. tidaklah berdua mahupun bertiga apetah lagi berempat. dan gambar itu mestilah gambar anda yang TERKINImungkin! tidak mahu gambar masa kecil-kecil; masa baby sebab kalau masa baby semua orang pun comel oh..!
  4. buatla entry khas untuk contest saya ini. letak kan banner contest ini di entry anda dan di sidebar anda dan WAJIB backlink kepada contest saya ini semula. ok. ;p. copy-paste je code banner contest di sidebar saya itu.perletakan banner contest di side bar adalahtidak wajib.terpulang mahu letak atau tidak :)
  5. di dalam entry anda juga tuliskan jawapan untuk soalan saya ini :: apakah benda comel/cute yang anda suka? contohnya. :: benda comel yang saya suka ialah toothbrush holder. ;p. itu contoh lah ye..
  6. tag kan hanya seorang yang anda rasa patut join contest ini. make sure orang yang di tag itu tahu ya??!
TARIKH PENYERTAAN :: 21 JUNE 2010 hingga 21 JULY 2010.
jom tengok gmbar mane plak kali nie ika bagi..huhuhu
gmbar yang xcomel untuk contest gadis comel..dush3..adoyaiii..pe kes la ika nie..seyes la ika xtahu nk bg gmbar mane..sbb smua gmbar xcomel..http://www.smileycodes.info

setelah puas membuat penilaian, ika akhirnya memilih gambar nie..xcomel..xcute..kua3
soklan yang ika kena jawab :: apakah benda comel/cute yang anda suka? My sweet teddies =)
time to tag!!
 bukan penggoda
selamat menjoinkan diri!! :)
sape2 yang berminat boleh la menjoinkan diri kat blog nur ain hasan =)
 http://www.smileycodes.info

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com