Contest Bergaya dengan Baju


..hahahahahaha..ika jumpe contest lg.dengan segan silu ika menjoinkan diri..ade jugaak faedahnya drpd ika dok membazir masa cmtu je..
..kali ni contest bergaya dengan baju..suka contest nie sbb ika dh tahu nak bg gmbr mane..hihihihi
..sebelum tu, jom kita tengok syarat2 penyertaan ::

Syarat-syaratnya ialah :

1. Para blogger yang tinggal di Malaysia sahaja boleh join ini contest ! Lelaki dan perempuan !
2. Buat entri yang bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju. (ikut suka nak cerita pasal gambar atau tak)
3. Letakkan banner kat atas tu dekat sidebar blog korang.
4. Link kan terus ke Contest ini.
5. Ikut suka korang nak jadi follower ke tak. Tidak diwajibkan pun.
6. Lepas dah buat entry. Post kan link entry korang tu dekat komen bawah ni ea.
7. Akan ada dua hadiah satu bahagian lelaki satu bahagian perempuan. Adil bukan....
8. Akan dinilai oleh Encik Megat a.k.a bapak saya !
9. Hadiah misteri tetapi berkaitan dengan contest ini.
10. Tertib......

TARIKH TUTUP 3 JULAI 2010 
..sekarang mase utk ika tunjukkan gmbr.hihihihi..


..ika suka pakai baju nie..baju ni kak ngah yang bg..thanks to my kak ngah..lain kali beli lagi ek baju utk puk puk nie..love u kak ngah..hahahahaha
..gambar nie kat umah sewa ika..keadaan agak bersepah sebenarnya..tp xnampak kn?? uishhhh..nasib baik..

2 comments:

  1. comel baju..nmpak sweet je..hehehe

    ReplyDelete
  2. aida :: malu nye..hahahahah..
    malu tp mahu.. =)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com