1st ContEst bY miSzLullaBy!!!


TARIKH TUTUP PENYERTAAN: 30 JULY 2010


Syarat2 penyertaan:
1.                  Be my follower. (http://miszlullaby.blogspot.com/)
2.            Letakkan banner di atas dalam post contest korang and link it directly to my blog and letakkan juge di side bar ye... Code nye korang boleh copy dekat my sidebar..................
3.            P/S(oh ye..i just noticed this,kalau nak letak kat side bar tu,korang copy gambar jek la,xyah letak yang code  tu coz kalo tak die redirect to the blingers blog instead of my blog..kalau malas xyah letak pun xpe,tapi kalo letak ade benefit nya donk~)
4.            Make a post about this contest.Explain la sikit psal contest ni.
5.            Upload gambar korang yang korang paling suke and korang rasa cantik. Mesti gamba korang jek k?Xkesah la posing mcm mane pun,nampak badan ke x,nampak muke je ke..Edit ke x...Sume tu terpulang pada creativity masing2.And cerita kan kenapa korang suke gamba tu. Make it interesting sampailaaaaa cik miszlullaby terpikat ok?
6.            Xkesah berapa banyak gamba korang nak letak,letak la..I will choose it.
7.            Tag sorang kawan korang.And make sure org yang di tag tu tahu yeee...Boleh la spread the words sikit kan??=D
8.            Leave your link below..so that i can check it.
9.            Korang boleh join dua-dua contest jugak.Takde halangan.So,ape lg..pergila amek gamba cepat!=D
10.         If you r not familiar wif pupa milano and yves rocher.Check their websites at my side bar.

..good job miszlullaby!!!..
http://www.emocutez.com
..contest nie bgus sbb smua org ade gmbar yg diorang suka n sudah tentulah kita semua nak share pe yg menarik tentang gmbar tu..
..bila dh ade contest cm nie, cm slah satu cara utk kita smua share tntang gmbar masing2 =)


..and I’ve choose dis photo..
..really don’t like dis photo actually..
..dushhhh dushhhh..

..tp bila tgk blik gmbr ni, cam menarik la plak..
http://www.emocutez.com
..perasan btol!!..
..agak menarik gambar nie bg ika..
..sbb??
..sbb ika xpenah amik gambar dlm keadaan mcm nie..
..ika xpenah ade gmbr sebegitu rupa..
..ika rasa ika ceria dlm gmbar nie..
..gmbar nie ika sepupu ika yg amik..
..kitorang same2 keje jd promoter mase tu..
..then, 1 mlm tu..xrmai pelanggan..
..pe lg, kitorang pon adakan sesi shooting..
..memandangkn ika pon dh nak bhenti keje..
..hihihihi..
..sekurang2nya ade kenangan utk disimpan..


..last but not least..
..ika nk tagged anne mohd yassin utk join contest nie..
..good luck!!
http://www.emocutez.com

6 comments:

  1. kalu ika bagi gmbr yg kt atas tu lagi comel taw...hehehe..

    ReplyDelete
  2. hehehe..thanks.. sebenarnye mmg ika nk bg gmbr yg kt ats tu..tp gmbr tu kn dh rmai yg tgk..ntah la..ika lg suka gmbar yg kt ats tu =)

    ReplyDelete
  3. hehehe..tp gmr yg ika bagi tu pun ok gak..ika suka join yee contest mcm ni??My baru je join & ni 1st time My ikut contest mcm nie..:)

    ReplyDelete
  4. hehheehe..suka =) cm contest nie dpt hilangkn stress..huhu

    ReplyDelete
  5. ika..ika xtinggal pun link ika kat sye.Nasib sye g baca dekat My My.kalo x,sye xtau pun yang ika join.kekeke...
    Ok..penyertaan diterime..Thanx for joining.=)

    ReplyDelete
  6. sowi miszlullaby..ika xpndai sgt nk buat link tu..kdg2 konfius..hehehe

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com