accident........!

..hari nie ika balik kolej..
..papa, kak ain, bong, abe n kak tihah yang hantar..
..ika hepi sgt sebab ramai org yg nak hantar ika..

..tapi sebelum balik kolej, ika, kak ain n kak tihah pergi pustaka seri intan dulu..
..ika nak beli barang sikit..hehe.. 

..ape yg paling penting pada tarikh nie ialah bila papa, kak ain, bong, abe n kak tihah dapat excident mase on the way nak blik rumah..
..ika sedih sgt..
..ika rasa ika yg salah sebab suruh papa hantar balik kolej..
..ika kan dah besar..
..kena pandai balik sendiri..
..tapi still lagi susahkan papa..
..susahkan family..


..ape pun ika bersyukur sebab family ika xde ape2..
..alhamdulillah..
..tapi ika still lagi kesian kat papa sebab kena bayar saman orang yang papa langgar tu..
..kena baiki kereta lg..hmmm..
..i’m sorry papa..


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com