reunion 5 alpha..

..Ika ada reunion untuk budak2 tingkatan 5 dulu..
..kat kfc kb mall..
..best sangat sebab dapat jumpa kawan2 lama..hehe.. 

..diorang semua dah banyak berubah..
..semua dah sambung belajar kat tempat lain2..
..tapi kitorang still contact lagi..


..walaupun kelas kitorang tak ramai tapi kitorang masih lagi bising dengan perangai masing2..
..alangkah bestnye kalau ustazah ziana iaitu cikgu yang jaga kelas kitorang pon ade sama mase reunion tue kan..
..tapi masa reunion nie, tak semua dapat hadir..
..ape pon, korang memang happening!


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com